Anmälan så funkar det

Är du intresserad av att vara med på en tur går du in och intresseanmäler dig till denna i vår anmälningsdatabas. det är viktigt att Du fyller i uppgifterna rätt för att det ska funka så bra som möjligt.

När vi fått din intresseanmälan tittar vi på denna och om vi bedömer att Du har tillräckliga kunskaper för den tur du anält dig till får Du plats på turen om det finns några lediga. Skulle vi vara osäkra ringer någon av turledarna upp dig och försöker få en bättre bild av din vana.

Bekräftelse

När vi gjort detta kommer bekräftelsemail till dig med kontaktuppgifter till ansvarig ledare. Du får också uppgift om när och hur Du ska betala, samt vad som gäller vid avbokning.

Turinformation

Ungefär 14 dagar innan turen får Du turinformationen på den mailadress du angivit. I denna finns samlingsplats, tider, information om paddelområde, mat, boende, utrustning, deltagarlista med uppgift om vilka som har bil för att kunna ordna samåkning mm.

Utvärdering

Ungefär en vecka efter turen får du ett mail med en liten länk till en utvärdering som vi hoppas du vill svara på.

Reservlistan

Är alla platser upptagna när du anmäler dig sätter vi dig på reservlistan och du får ett meddelande om detta. Skulle vi få ett återbud går mail till reserv där denne tillfrågas om den kan ta platsen.

2022-08-09 06:36 Friluftsfrämjandet Norrviken.