Avbokning

Avbokningar är tyvärr ett gissel för oss som arrangerar turerna. Ett inte ovanligt scenario är att vi först får sätta en massa intresserade på ”reservbänken” för att på sluttampen få avhopp, men då har intressenterna på reservbänken bokat in sig på annat. Vi är givetvis medvetna om att sena avbokningar är oundvikliga ibland, men vi vädjar ändå till er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl kamraterna på ”reservbänken” som ledarna som arrangerar.

Följande gäller vid avbokning

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar samma dag, debiteras 100% av avgiften.

  • Om du avbokar 1-7 dagar före turen, debiteras 90% av avgiften.

  • Om du avbokar  efter sista betalningdag debiteras 50 % av avgiften.

Vid sjukdom

Återbetalas 90 % av avgiften exl.. våra fasta kostnader (tex vandrarhemshyra) under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen i förväg.

Så här avbokar Du

Från säsongen 2009 vill vi att Du avbokar via ett speciell formulär som finns på samma ställe som Du anmälde dig. Skälet till detta är att det säkrar de uppgifter vi behöver, samt att vi har uppgifterna samlade på ett ställe. Om Du behöver avboka senare än 24 timmar före avfärd vill vi dessutom att Du ringer ansvarig ledare kontaktuppgifter till denne har Du fått med informationen. Att avboka genom att bara låta bli att betala avgiften är inte en acceptabel avbokning, vi förväntar oss att Du gör en aktiv avbokning så snart Du kommit fram till att Du inte kan vara med. Detta för att vi skall ha chansen att i tid kunna erbjuda ev. reserver.

avbokning

2022-08-09 06:07 Friluftsfrämjandet Norrviken.