Årsmöte 2013

Det är riktigt kul när det anmäler sig närmare 90 personer på ett årsmöte, inte minst med tanke på att Norrviken är något av friluftsfrämjandets Palestina.... Det är nämligen på det viset att vi inte har något postnummerområde som man kan bo inom för att automatisk bli medlem i föreningen vilket är fallet i andra lokalavdelningar. När Norrvikens lokalavdelning bildades för 12 år sedan var alla områden upptagna så för att bli medlem hos oss måste man göra ett aktivt val, men det kanske inte har så dålig inverkan på engagemanget.. Årets stämma genomfördes i sedvanlig ordning under raska men korrekta former, där val genomfördes, motioner behandlades, verksamhetsberättelse skärskådades och verksamhetsplan förmedlades på ungefär en timma.

arsmote 2013-5

Börjar bli fullt i salen...

arsmote 2013-4

Efter mötet var det dags för vår middag.

arsmote 2013-3arsmote 2013-7

Mycke mumsigt att ta för sig av... Därefter tog Glenn Mattsing vid och berättade om sina upplevelser från ett antal paddlings utflykter på olika delar av Grönland.

arsmote 2013-6

Under Glenns dragning fick vi tillfälle att njuta av många av medlemmarnas favorit ämnen, is & kajak.

arsmote 2013-8

Lite nya uppslag på lägerplatser bjöds också....

Vi tackar alla som var med och gjorde kvällen trevlig och hoppas att vi ses nästa år. men i väntan på det ses vi på isarna eller i kajaken.

 

 

 

 

'

2022-08-09 06:28 Friluftsfrämjandet Norrviken.